Eladó a legjobb IWC replika órák

Ez az IWC Big Pilot 1:1 replika órák Top Gun Edition „Mojave Desert” tokja 46 mm átmérőjű, ami nem alkalmas gyenge szívűek számára. De ez érvényes ennek az órának az esztétikumára is, amely homokszínű kerámiát és barna számlapot használ.

Az IWC 2021 Pilot's Swiss Replica Watches Overview-ban ez lehet a legkevésbé „pilóta” óra, de ez az egyik kedvenc sorozatom. A 46,2 mm átmérőjű tok 18 karátos rózsaszín aranyból készült. Nemcsak bármilyen rózsaszín arany, hanem az IWC saját aranyötvözete is, a neve „Armor Gold”. Ez az ötvözet kopásállóbb, mint a közönséges 18 karátos arany. Ez azt jelenti, hogy nehezebb, és egy ekkora óra jól jön.

Az replika iwc Grand Pilot replika óráinak ez a 43 mm-es változata. Ha a 46,2 mm-es (egy normál Big Pilot mérete) túl nagy a csuklójához, a Big Pilot’s Watch 43 nagyon jó választás lehet. Nagyon szeretem ezt az órát hordani, és amikor az IWC egyidejűleg elküldi nekünk az eredeti referencia 5002-es nagyméretű pilot órát, akkor megfelelő összehasonlítást tudok tenni a kettő között. A 46,2 mm-es verzió nekem túl sok, még akkor is, ha nagyon nagy a csuklóm.


replika órák, Replika órák olcsón, Rolex Replika órák